Spellen by Famke

Wie is nou Spellen by Famke? Vraag je je dat nou af? Dan ben je goed op deze pagina! Ook al heb ik mezelf op de begin pagina al kort aan jou voorgesteld, hier zal ik dat een stuk uitgebreider doen.

Ik ben Famke en ik vind het hartstikke leuk om anderen een leuk moment te bezorgen. Dit doe ik het liefste door mensen uit te dagen met mijn spelactiviteit.

Zo heb ik al diverse mensen weten uit te dagen met spellen door mij ontwikkeld.
Maar het allerleukste zou ik het vinden als ik de volgende quiz of speurtocht voor jou zou mogen maken!

Naast deze superleuke hobby ben ik onderwijsassistent. Als onderwijsassistent werk ik op een basisschool met kinderen met speciale onderwijsbehoeften. Dit is erg leuk en dankbaar werk.

In mijn vrije tijd ben ik spellen aan het maken, zelf spellen aan het spelen of er lekker op uit met vrienden of familie.

Hoe het avontuur begon

Als zesde kind van een gezin met zeven kinderen vond ik het al vroeg reuze gezellig om spelletjes te spelen. Gelukkig was ik niet de enige in het gezin! Vele vrije uurtjes heb ik besteed aan de keuken tafel met een leuk gezelschapsspel en nog. Dit is ooit begonnen met ganzenbord en dammen en nu zijn het spellen als Ticket to Ride en Time’s Up! Naast het spelen van gezelschapsspellen ga ik er graag op uit voor een wandeling, maar ik vind het ook gezellig om een terrasje te pakken. Speurtochten, laser games en natuurlijk escaperooms mogen in dit lijstje niet ontbreken.
Kortom: gezelligheid (natuurlijk is dit voor Covid-19).

Dit heeft mij er toe aan gezet om voor mijn vrienden en familie speurtochten, droppings en zelfs achtervolgingsspellen uit te werken en te organiseren. Meermaals kreeg ik te horen “daar moet je iets mee gaan doen Famke”. Later ben ik ook spellen voor kinderfeestjes gaan maken. Mijn neefjes en nichtjes (en dat zijn er veel) hebben hier veel plezier aan beleeft.

Op een morgen trok ik de stoute schoenen aan en ben naar de Kamer van Koophandel gegaan om mij in te schrijven. En toen was het een feit: ik ben een bedrijf begonnen met de naam “Spellen by Famke”. Na deze inschrijving ben ik met veel enthousiasme begonnen met het ontwerpen van mijn logo en deze website. Natuurlijk met hulp van derden.

Dit is mijn Spellen by Famke verhaal tot nu toe!

Maar nu is het jouw beurt om mij te vertellen met welk spel ik jou blij kan maken. Gebruik mijn quiz of speurtocht formulier om mij te informeren over jouw wensen en we hebben snel contact.