Speurtochten voor kinderen

Natuurlijk zijn er ook speurtochten voor kinderen bij Spellen by Famke. Deze speurtochten worden gemaakt voor de door jouw gekozen locatie. Op deze pagina staan enkele voorbeelden om je te inspireren, maar ook kant en klare speurtochten om direct te bestellen.

Een speurtocht bestaat uit verschillende spelonderdelen, zoals plaatsjes op volgorde zetten, geheimschrift ontcijferen en het scannen van een QR-code. Telkens is er een hint dat de kinderen van plek naar plek brengt.

De spelonderdelen van een speurtocht kunnen verschillende onderwerpen hebben. Er kunnen meerdere onderwerpen in een speurtocht aan bod komen, maar het is ook mogelijk om een hele speurtocht over een onderwerp te laten gaan. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: prinsen/prinsessen, superhelden, tekenfiguren of sport en spel.

Als je op een kant en klare speurtocht klikt, kun je zien voor welke locatie de speurtocht is gemaakt, uit hoeveel spelonderdelen deze bestaat en wat de gemiddelde speelduur is. De kant en klare speurtochten verschijnen na betaling binnen 24 uur in je mailbox.

Wil je een speurtocht laten maken voor jouw locatie? Klik dan op speurtocht maken. Het laten maken van een speurtocht geeft je de mogelijkheid om het aantal spelonderdelen en het bijbehorende thema zelf te bepalen. Als je een speurtocht laat maken duurt het ongeveer zeven dagen voordat je deze in je mailbox ontvangt.

Ridders en prinsessen

Superhelden

Speurtocht maken