Speurtochten formulier

Leuk dat je ervoor kiest dat ik voor jou een speurtocht mag maken. Hieronder kun je een aantal vragen beantwoorden om de speurtocht zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen. Het is niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, maar dit helpt mij wel bij het maken van jouw speurtocht.

Een speurtocht bestaat uit verschillende spelonderdelen. De oplossing van een spelonderdeel geeft een hint naar de volgende locatie. Dit maakt speuren extra leuk! Elk spelonderdeel gaat over een onderwerp. Deze onderwerpen kun je zelf aangeven, maar dat is niet verplicht.

Een spelonderdeel duurt gemiddeld 10 minuten. De duur van de speurtocht wordt bepaald door het aantal spelonderdelen en de afstand in km.

Om een voorbeeld te geven: bij een wandelafstand van 5 km gecombineerd met 8 spelonderdelen, zal de speurtocht gemiddeld 2.5 uur duren.

Houdt er rekening mee dat de speurtocht uitgezet en begeleidt dient te worden door een spelleider. Dit kan jij zijn of iemand die jij deze taak toevertrouwd. De spelleider kan dus niet meedoen met de speurtocht.

Mocht je je afvragen wat een door mij gemaakte speurtocht ongeveer kost:
Ik heb al speurtochten gemaakt vanaf een bedrag van €19,95, maar dit hangt natuurlijk af van jouw wensen.

Alle onderdelen van de speurtocht krijg je digitaal aangeleverd in je mailbox.

Een speurtocht bestaat uit:

  • speluitleg
  • plattegrond met de uitgestippelde route
  • spelonderdelen
  • antwoorden van de spelonderdelen
  • hints voor de spelleider

Graag had ik minimaal 7 dagen de tijd om een speurtocht voor jou te maken. Houdt hier alsjeblieft rekening mee!

Hoe wil je de speurtocht afleggen? *
Is het mogelijk dat er een mobiel apparaat per team aanwezig is?