Quizzen voor kinderen

Naast quizzen voor volwassenen heb ik ook quizzen gemaakt die leuk zijn voor kinderen. In deze quizzen staan thema’s centraal die kinderen zullen aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan “prinsessen”, “games” en “tekenfiguren”. Maar natuurlijk ben je van harte welkom om zelf een thema aan te dragen.

Voor een gezellige spelmiddag is mijn advies om kinderquizzen te spelen in teams. De teamgrootte en het aantal teams is zelf te bepalen. Maar zorg voor minimaal twee teams, anders heb je natuurlijk makkelijk gewonnen. De quizzen zijn leuk om te spelen tijdens een kinderfeestje, een familiedag of gewoon een leuk moment in de vakantie.

De kinderquizzen van Spellen by Famke bestaan meestal uit 5 of 10 spelrondes. Hierbij heb ik rekening gehouden met de leeftijd van de doelgroep en de duur hierop aangepast. Dit om ervoor te zorgen dat de kinderen de volledige quiz op een leuke manier kunnen uitspelen. Hieronder kun je kiezen voor een kant en klare quiz of je kunt ervoor kiezen om een quiz te laten maken.

Als je op een kant en klare quiz klikt, kun je zien voor welke leeftijdsgroep deze quiz is, uit hoeveel rondes deze bestaat en wat de gemiddelde speelduur is. De kant en klare quizzen verschijnen na betaling binnen 24 uur in je mailbox.

Wil je een quiz laten maken? Klik dan op quiz maken. Het laten maken van een quiz geeft je de mogelijkheid om het aantal rondes en het bijbehorende thema zelf te bepalen. Hierbij kun je ook denken aan persoons- of bedrijf gerelateerde onderwerpen. Als je een quiz laat maken duurt het ongeveer zeven dagen voordat je deze in je mailbox ontvangt.

Quiz maken

Hier ben ik nog aan het werken.

Zie het als eens spelletje.
Als ik het af heb kan je hier nog eens komen zoeken!