Ridders en prinsessen

Dit thema brengt je even helemaal terug naar de tijd van prinsessen en stoere ridders. Want stoere ridders, maar ook stoere prinsessen, zijn nodig om de opdracht tot een goed einde te brengen. Het zit namelijk zo:

De schat van prinses Sofia is verdwenen! En het is jullie taak om deze zo snel mogelijk terug te vinden. Door het spelen van verschillende spellen en opdrachten kunnen jullie de schat terug vinden. Gaan jullie deze uitdaging aan? Dan is dit het thema dat jullie moeten hebben.

Is het thema ridders en prinsessen het thema dat je zoekt? Vul dan het onderstaand formulier in en geef mij hiermee de opdracht om voor jou aan de slag te gaan. Het is niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, maar dit helpt mij wel bij het maken van jouw speurtocht.

Een speurtocht bestaat uit verschillende spelonderdelen. De oplossing van een spelonderdeel kan een hint naar de volgende locatie zijn. Dit maakt speuren extra leuk! Een spelonderdeel duurt gemiddeld 10 minuten. De duur van de speurtocht wordt bepaald door het aantal spelonderdelen en de afstand in km.

Ik maak de speurtocht met het thema ridders en prinsessen voor de locatie die je aangeeft in het formulier hieronder.

Houdt er rekening mee dat de speurtocht uitgezet en begeleidt dient te worden door een spelleider. Dit kan jij zijn of iemand die jij deze taak toevertrouwd. De spelleider kan dus niet meedoen met de speurtocht.

Mocht je je afvragen wat een door mij gemaakte speurtocht ongeveer kost:
Ik heb al speurtochten gemaakt vanaf een bedrag van €19,95, maar dit hangt natuurlijk af van jouw wensen.

Alle onderdelen van de speurtocht krijg je digitaal aangeleverd in je mailbox.

Een speurtocht bestaat uit:

  • speluitleg
  • plattegrond met de uitgestippelde route
  • spelonderdelen
  • antwoorden van de spelonderdelen

Graag had ik minimaal 7 dagen de tijd om een speurtocht voor jou te maken. Houdt hier alsjeblieft rekening mee!

Is het mogelijk dat er een mobiel apparaat (per groepje) aanwezig is?