Games

Ben jij die topper die veel meer van Fortnite weet dan je vriendjes? Dan heb je met deze quiz een streepje voor! Maar uiteraard gaat deze quiz niet alleen over Fortnite, maar ook bijvoorbeeld over Among us, Minecraft.

Deze quiz is een grote game opgebouwd uit verschillende werelden. Deze werelden bestaan uit populaire games. Je reist van wereld naar wereld door het voltooien van verschillende levels.

Is het thema ridders en prinsessen het thema dat je zoekt? Vul dan het onderstaand formulier in en geef mij hiermee de opdracht om voor jou aan de slag te gaan. Het is niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, maar dit helpt mij wel bij het maken van jouw speurtocht.

Een speurtocht bestaat uit verschillende spelonderdelen. De oplossing van een spelonderdeel kan een hint naar de volgende locatie zijn. Dit maakt speuren extra leuk! Een spelonderdeel duurt gemiddeld 10 minuten. De duur van de speurtocht wordt bepaald door het aantal spelonderdelen en de afstand in km.

Ik maak de speurtocht met het thema ridders en prinsessen voor de locatie die je aangeeft in het formulier hieronder.

Houdt er rekening mee dat de speurtocht uitgezet en begeleidt dient te worden door een spelleider. Dit kan jij zijn of iemand die jij deze taak toevertrouwd. De spelleider kan dus niet meedoen met de speurtocht.

Mocht je je afvragen wat een door mij gemaakte speurtocht ongeveer kost:
Ik heb al speurtochten gemaakt vanaf een bedrag van €19,95, maar dit hangt natuurlijk af van jouw wensen.

Alle onderdelen van de speurtocht krijg je digitaal aangeleverd in je mailbox.

Een speurtocht bestaat uit:

  • speluitleg
  • plattegrond met de uitgestippelde route
  • spelonderdelen
  • antwoorden van de spelonderdelen

Graag had ik minimaal 7 dagen de tijd om een speurtocht voor jou te maken. Houdt hier alsjeblieft rekening mee!