Superhelden

Dit thema laat niets aan de verbeelding over, want het gaat over echte superhelden. Super Tom is de enige superheld van zijn dorp. Alle dorpsbewoners zijn dol op hem, omdat hij voor iedereen klaar staat en het dorp veilig houdt. Maar er is iets ergs gebeurd! Tijdens zijn laatste missie is Super Tom zijn magische krachten verloren.

Super Tom heeft een speciaal bericht voor jullie, waarin hij vraagt of jullie hem kunnen helpen met het terugvinden van zijn krachten. Voor deze taak heeft hij echte superhelden nodig. Want door het spelen van verschillende spellen en opdrachten kunnen jullie erachter komen wat er is gebeurd met de krachten van Tom. Gaan jullie deze uitdaging aan? Dan is dit het thema dat jullie moeten hebben.

Is het thema superhelden het thema dat je zoekt? Vul dan het onderstaand formulier in en geef mij hiermee de opdracht om voor jou aan de slag te gaan. Het is niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, maar dit helpt mij wel bij het maken van jouw speurtocht.

Een speurtocht bestaat uit verschillende spelonderdelen. De oplossing van een spelonderdeel kan een hint naar de volgende locatie zijn. Dit maakt speuren extra leuk! Een spelonderdeel duurt gemiddeld 10 minuten. De duur van de speurtocht wordt bepaald door het aantal spelonderdelen en de afstand in km.

Ik maak de speurtocht met het thema superhelden voor de locatie die je aangeeft in het formulier hieronder.

Houdt er rekening mee dat de speurtocht uitgezet en begeleidt dient te worden door een spelleider. Dit kan jij zijn of iemand die jij deze taak toevertrouwd. De spelleider kan dus niet meedoen met de speurtocht.

Mocht je je afvragen wat een door mij gemaakte speurtocht ongeveer kost:
Ik heb al speurtochten gemaakt vanaf een bedrag van €19,95, maar dit hangt natuurlijk af van jouw wensen.

Alle onderdelen van de speurtocht krijg je digitaal aangeleverd in je mailbox.

Een speurtocht bestaat uit:

  • speluitleg
  • plattegrond met de uitgestippelde route
  • spelonderdelen
  • antwoorden van de spelonderdelen

Graag had ik minimaal 7 dagen de tijd om een speurtocht voor jou te maken. Houdt hier alsjeblieft rekening mee!

Is het mogelijk dat er een mobiel apparaat (per groepje) aanwezig is?